GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
4 Mart 2021 Perşembe 15:55

İzmir'de şehitler için lokma hayrı...

CHP Konak İlçe Başkanlığı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitler için lokma hayrı düzenledi. 

SONKALEİZMİR-İzmir Konak Meydanı'nda düzenlenen anma törenine yoğun katılım vardı. CHP İzmir Milletvekilleri Atilla Sertel, Kani Beko ve Tacettin Bayır'ın yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile çok sayıda yurttaş katıldı. Törene İYİ Parti, Saadet Partisi ve DEVA Partisi temsilcileri de katılım gösterdi. Şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, İstiklal Marşı'nın ardından lokma hayrı yapıldı. 

"FELAKETLER GERİDE KALACAK"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “İzmir birçok felaket geçirdi, aklımıza gelen gelmeyen her şeyi yaşadık. Diliyorum baharın gelmesiyle beraber bu felaketler geride kalacak. Belki bu hayırlı duanın buna da faydası olur” dedi.  CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, "Eli kanlı hainlere, ülkemize kasteden gözü dönmüş terör örgütlerine imkan vermeyen yedi düvele korku salan Mehmetçiğimizin her daim yanında olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz ülkemize kasteden hainlere fırsat verenlerin hep karşısında olduk. Partimizin her kademesinde görev yapan kim varsa terörü ve terör örgütlerini hep lanetledik, lanetlemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.