GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
9 Ocak 2022 Pazar 16:51

İzmir'de saha karıştı, maç yarıda kaldı!

İzmir'de Çeşme Belediyespor ile Yelkispor arasında oynanan amatör maç, olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Çeşmeli taraftarlar ile Yelki yedek kulübesi arasında çıkan gerginlik sahaya taş atılması ile büyüdü. Bir grup taraftar tel örgüleri aşarak sahaya girdi. Polis olaylara müdahale ederken, hakem maçı tatil etti.

SONKALEİZMİR-İzmir Süper Amatör Lig F Grubu'nda liderlik koltuğunda oturan Çeşme Belediyespor'un bugün Çeşme Sahası'nda Yelkispor'la karşılaştığı maç olaylar nedeniyle yarıda kaldı. 

Maçın ilk yarısı Çeşme'nin 2-0 üstünlüğüyle tamamlanırken, ikinci yarının 80. dakikasında Çeşme Belediyesporlu taraftarlar ile Yelkispor yedek kulübesi arasında sözlü tartışma başladı. Tartışma sahaya taş atılması ile büyüdü. 

Sahaya atılan taşları toplamak isteyen Çeşme Belediyesporlu bir futbolcu ile Yelkispor teknik heyeti arasında da tartışma yaşandı. Bunun üzerine Çeşmeli taraftarlar tel örgüleri aşarak sahaya girdi. 

Polis olaylara müdahale ederken, hakem soyunma odasına giderek maçı tatil etti. Çeşme'nin 2-0 önde götürdüğü maçla ilgili son kararı Futbol Federasyonu verecek.

  Haberin Videosu