GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güvenlik
22 Temmuz 2023 Cumartesi 11:58

İzmir'de kalbinden bıçaklanan 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti!

İzmir' in Urla İlçesinde bir parkta çıkan tartışmada, kalbinden bıçaklanan 17 yaşındaki lise öğrencisi Emre Heybet, yaşamını yitirdi. Polis, olayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Olay dün saat 18.00' de 544 Evler Altıntaş Mahallesi' nde bulunan adları İzmir depreminde hayatlarını kaybeden ikiz kardeşler Sayra Çınar Parkında meydana geldi. İddiaya göre, parkta bulunan gençler arasında, henüz nedeni bilinmeyen bir nedenden dolayı sözlü tartışma çıktı.Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü.Bıçak çeken bir kişi , Emre Heybet' in kalbine sapladı. Heybet, kanlar içinde yere yığıldı.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak, Urla Devlet Hastanesine kaldırılan Emre Heybet, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olaya karışan suça sürüklenen yaşları küçük şüpheliyi gözaltına aldı. Savcının incelemesinin ardından Emre Heybet' in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İki şüpheli çocuk işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. İki şüpheli tutuklandı.

Emre Heybet'in bugün Kuşçular Mahallesi Ova Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Ova Mezarlığı’na defnedilecek.

(Karataş Haber Ajansı)