GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güvenlik
18 Temmuz 2020 Cumartesi 09:35

İzmir'de bir gecede 2 kavga: 5 yaralı

İzmir dün gece iki ilçede çıkan kavgalar nedeniyle 5 kişi yaralandı. Bornova'da seyyar satıcı A.B ile taksi şoförü C.D ve yeğeni R.D. arasında tartışma çıktı. Tartışma büyürken A.B. tabancayla C.D ile yeğenini yaraladı. Diğer bir olay ise Karabağlar'da yaşandı. Umut Mahallesi'ndeki bıçaklı kavgada Ö.K. ile O.S yaralandı

Alınan bilgiye göre, Kıvanç Caddesi'nde seyyar satıcı A.B. (36) ile taksi şoförü C.D. (54) ve yeğeni R.D. (30) arasında yer tartışması yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bıçakla yaralanan A.B'nin tabancayla ateş ettiği C.D. ve R.D. de yaralandı. Yaralı amca, yeğeni ile A.B, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. 

KABAĞLARLAR'DA BIÇAKLI KAVGA 

Alınan bilgiye göre, Umut Mahallesi 3868 Sokak'ta Ö.K. (22) ile O.S. (30) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ö.K. ve O.S. bıçakla yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralılar ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.