GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Kasım 2023 Salı 09:08

İzmir'de baş döndüren hız... Özuyar yine parti değiştirdi...

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın geçen ay parti rozetini taktığı İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Meclis Üyesi Nezih Özuyar yine kararını değiştirdi, İYİ Parti'ye geçti. 

SONKALEİZMİR-CHP'den İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliğine seçildikten sonra bir dönem İYİ Parti'ye, geçen ay ise DEVA Partisi'de geçen Nezih Özuyar yine karar değiştirdi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın geçen ay rozet taktığı Özuyar, tekrar İYİ Parti'ye geçme kararı aldı. Yeni partisinin rozetini de İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu taktı. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özuyar şunları kaydetti:

"Değerli dostlar İYİ Parti ailesine katılmış olmaktan onur duyduğumu ifade etmek isterim. Bu süreçte bana kucak açan  başta İzmir İl Başkanımız Sayın M. Sinan Bezircilioğlu'na, Kuzey Ege Bölge Koordinatörümüz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi kardeşim Sedat Sarı'ya İl   Sekretirimiz Sayın Mehmet Efe'ye, İl Başkan yardımcılarımıza ve tüm iyi parti ailesine ve tabiki sayın genel başkanımıza şükranlarımı arz ederim. Hayırlı ve uğurlu olsun. Bundan sonra Bergamadaki çalışmalarımıza kaldığımız yerden ve büyük bir şevk ve azimle sevgili üyelerimizle bir devam edeceğiz..  Saygılarımla."