GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Nisan 2023 Çarşamba 16:58

İzmir'de afiş provokasyonu!

İzmir'de Cumhur İttifakı'nın Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise pazar günü Gündoğdu Meydanı'nda yapacağı mitingler öncesi afiş krizi çıktı. Mavişehir'deki bazı direklerin üzerine terörist başı Abdullah Öcalan ile Millet İttifakı'nın liderleri Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'in fotoğraflarının yer aldığı afişler asıldı. 

SONKALEİZMİR-İzmir'de hafta sonu Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun birer gün arayla yapacağı mitingler öncesi siyasi atmosfer ısındı.  Mavişehir Tramvay İstasyonu ve İZBAN durağı çıkışındaki direklerin üzerine terörist başı Abdullah Öcalan ile Millet İttifakı liderleri Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'in fotoğraflarının yer aldığı afişler yapıştırıldı.



Millet İttifakı 7'li koalisyon yazılı afişlerde "YPG kendi vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur" sözleri yer aldı.



CHP'Lİ YÜCEL'DEN TEPKİ: AKP PANİKLEMİŞ DURUMDA

Afişlere CHP'den sert tepki geldi. CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, "Seçimi kaybedeceğini anlayan AKP iktidarı iyice paniklemiş durumda.  İzmir Mavişehir'de muhtelif yerlere partimizi ve millet ittifakını, bebek katili Apo'yla aynı görselde gösteren posterler yapıştırıldığını tespit ettik.  Dezenformasyon, provakasyon, Goebbels taktikleri, her yol mübah diyorsunuz, anlıyoruz. Ama ne yaparsanız yapın, bizler vatanına, milletine ve devletine bağlı insanlar olarak tüm dostlarımızla, sizin harami düzeninize son vereceğiz ve halkın iktidarını kuracağız" dedi.