GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Kasım 2019 Cumartesi 14:24

İzmir'de MYK toplantısı... CHP'ye kumpas kuruldu!

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu (CHP) MYK toplantısı tamamlandı. Toplantıda Saray'a giden CHP'li tartışması da ele alındı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak "Gazeteci Rahmi Turan bu bilgiyi Saray'a yakın bir kaynaktan aldığını söyledi. Sonrasında da kaynağını açıkladı. Bu operasyonun amaçı gayet açıktır. Amaç CHP'de karışıklık çıkarmak, kumpas kurmaktır. Operasyon Saray menşeilidir." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu (CHP) MYK toplantısı tamamlandı. Toplantıda Saray’a giden CHP’li tartışması da ele alındı. Toplantı sonrası CHP Sözcüsü Faik Öztrak gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Öztrak şunları söyledi;
*Gazeteci Rahmi Turan bu bilgiyi Saray’a yakın bir kaynaktan aldığını söyledi. Sonrasında da kaynağını açıkladı. Bu operasyonun amacı gayet açıktır. Amaç CHP’de karışıklık çıkarmak, kumpas kurmaktır. Operasyon saray menşeilidir.
*Saray memurlarının operasyonuyla CHP’yi dizayn etmek kimsenin haddi değildir. CHP’yi dizayn edecek tek bir güç vardır. O da delegelerimizdir.