GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
13 Şubat 2020 Perşembe 17:47

İzmir'de FETÖ düellosu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki "FETÖ'nün siyasi ayağı" tartışmaları İzmir'de düelloya dönüştü. AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları'nın CHP ve FETÖ ilişkisine ait olduğu iddia edilen 35 fotoğrafla sergi açmasına yanıt gecikmedi. CHP İl Gençlik Kolları'nın da aynı şekilde Cumhuriyet Meydanı'nda AK Parti- FETÖ ilişkisini gözler önüne sereceği belirtilen bir fotoğraf sergisi açacağı açıklandı.

SONKALEİZMİR- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasında süren "FETÖ'nün siyasi ayağı" tartışmaları İzmir'de düelloya dönüştü. Önce, AK Parti İzmir Gençlik Kolları üyeleri sahaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun "FETÖ'nün siyasi ayağı AKP'dir" açıklamalarına tepki gösteren AK Partililer, bugün yanlarındaki getirdikleri 35 fotoğrafla sergi açtı. AK Partililer, CHP'nin FETÖ ile ilişkili olduğunu savundukları fotoğrafları Cumhuriyet Meydanı'nda sergiledi. İzmir Gençlik Kolları Başkanı Kadir İnan, "Aynaya bakmaları yeterli olacak. Kılıçdaroğlu'nun danışmanları da CHP'nin gündemi de açıklamaları da FETÖ tarafından belirlenmektedir" dedi.

CHP'DEN JET YANIT

AK Partililer'e birkaç saat sonra CHP İl Başkanlığı'ndan yanıt geldi. CHP İzmir İl Gençlik Kolları'nın 14 Şubat 2020 Cuma günü, saat 14.00' te, Cumhuriyet Meydanı'nda, aynı şekilde AK Parti-FETÖ ilişkisinin dünü-bugünü konulu bir sergi açacağı ve basın açıklaması yapacağı duyuruldu. Tüm İzmirliler, sergi ve basın toplantısına davet edildi.