GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
17 Mayıs 2023 Çarşamba 09:25

İzmir'de 17 yaşıdaki genç öldürüldü!

İzmir'in Buca ilçesinde iki grup arasındaki bıçaklı kavgada yaralanan 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, iki grup arasında İnkılap Mahallesi'nde bulunan Şirinyer Parkı'nda henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 17 yaşındaki İbrahim Akgül, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Akgül, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis, şüpheliler M.A. ve A.E'yi gözaltına aldı.

CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

İzmir'in Buca ilçesinde, parkta iki grup arasında çıkan kavgada vücudunun 8 yerine isabet eden bıçak darbeleriyle hayatını kaybeden İbrahim Akgül'ün cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Akgül'ün cenazesi bugün öğlen kılınan namazın ardından Buca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Öte yandan olayın ardından gözaltına alınan şüpheliler M.A. (18) ve A.E. (18) polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin polisteki ifadelerinde alacak meselesi nedeniyle husumetli olduklarını, olayın da bundan kaynaklandığını, bu nedenle daha önce de kavga ettiklerini söyledikleri öğrenildi.