GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
22 Kasım 2021 Pazartesi 15:29

İzmir Valiliği'nden flaş uyarı!

Haftaya güneşli bir havayla başlayan İzmir'de yarından itibaren sağanak yağış etkili olacak. İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada, yarın öğle saatlerinden sonra yağışın kuvvetli olacağı belirtilerek vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olması istendi. 

İzmir, Salı gününden itibaren yağışlı havanın etkisi altına girecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, kentte Salı günü başlayacak yağış, hafta sonuna kadar etkili olacak. Kentte gece sıcaklıkları 11 dereceye kadar düşecek. 

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada, yarın öğle saatlerinden sonra yağışın kuvvetli olacağı belirtilerek vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olması istendi. 

Açıklamada ''Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren Kıyı Ege’de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, İzmir İl genelinde öğle saatlerinden sonra  kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.'' ifadelerine yer verildi.