GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
26 Temmuz 2019 Cuma 17:44

İzmir İzmir olalı böyle video görmedi! Milli Eğitim'de reklam dönemi

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okulların tatil olduğu, yeni eğitim öğretim döneminin beklendiği şu günlerde tuhaf bir reklam videosuyla gündeme geldi. Amatör bir şekilde hazırlanan 25 saniyelik tanıtım videosunda, mesajlar adeta ışık hızıyla verildi. Bol bol İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi'nin fotoğraflarına yer verilen videoda, ".. iletişim becerisi yüksek, dijital çağa hazır... yeni proje ve çalışmalarla geliyoruz" ifadeleri şaşırttı.

SONKALE- Son dönemde devlet kurumlarının reklam ve tanıtım videosu yayınlama hevesi İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de bulaştı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okulların tatil olduğu, yeni eğitim öğretim döneminin beklendiği şu günlerde, twitter hesabından tuhaf bir reklam/tanıtım videosu paylaştı. 6242 takipçisi bulunan @izmir_ilmem adlı hesaptan "Yeni dönemde yeni, yepyeni projelerle geliyoruz" başlığıyla yayımlanan 25 saniyelik video, son derece amatör bir şekilde hazırlanmış kurgusu, düşük görüntü ve ses kalitesiyle dikkati çekti. Bol bol İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi'nin fotoğraflarına yer verilen videoda iletilmek istenen mesajlar ise adeta ışık hızıyla geçti.

BİR DE "DİJİTAL ÇAĞA HAZIRIZ" DEDİLER
Videodaki, "Aktif, dinamik, çalışkan, kararlı, samimi, azimli, üretken, cesur, idealist, araştırmacı, planlı, girişimci, koordine, hızlı, güvenli, zeki, ufku geniş, algısı yüksek, gönüllü, yapıcı, iletişim becerisi yüksek, dijital çağa hazır, aktif, kararlı, dinamik, profesyonel, öncü, çevreye, hayvanlara, doğaya saygılı, yeni proje ve çalışmalarla geliyoruz..." ifadeleri ise şaşırttı.

AR-GE BİRİMİ DE VARMIŞ!
Videonun yer aldığı sosyal medya paylaşımında, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi de etiketlendi. Dün yayımlanan videoya hiçbir yorum gelmemiş olması dikkati çekti.
 

  Haberin Videosu