GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
23 Eylül 2024 Pazartesi 09:41

İstanbul'daki operasyonda kadın polis memuru şehit oldu!

İstanbul'da motosiklet hırsızlığı şüphelisinin gözaltına alınması sırasında yaşanan silahlı saldırıda bir kadın polis memuru şehit oldu, bir polis ve saldırganın annesi yaralandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği ekipleri, "motosiklet hırsızlığı" suçundan aranan ve firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Aranan şahsın 26 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Y.E.Ç., Ihlamurkuyu Mahallesi’nde polis tarafından yakalanmak istendi. Yakalama sırasında çıkan arbedede şüpheli, polis memurunun silahını alarak etrafa ve polis memurlarına ateş açtı. Kadın polis memuru Şeyda Yılmaz (27), şüpheliye karşılık verdi ancak açılan ateşte yaralanarak ağır yaralandı. Şüpheli Y.E.Ç.'nin annesi P.G. (43) ve polis memuru K.H.S. de olayda yaralandı.

Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak polis memuru Şeyda Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı polis K.H.S. ve P.G.'nin hastanedeki tedavileri devam ediyor.