GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
25 Ekim 2023 Çarşamba 11:08

İl Sağlık Müdürlüğü'nden İzmir Tabip Odası'na Şehir Hastanesi yanıtı!

İzmir Tabip Odası yönetiminin, hasta kabulüne başlayan İzmir Şehir Hastanesi'yle ilgili 10 sorusuna İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'nden yanıt geldi. İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş, hastane binasının son teknoloji ile yapıldığını ve ulaşım için yerel belediye ile çalışmalar yürütüldüğünü açıkladı. 

SONKALEİZMİR-İzmir İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş imzalı açıklamada İzmir Tabip Odası'nın Şehir Hastanesi ile ilgili yönelttiği 10 soruya yanıt verildi. Oda yönetimine gönderilen açıklamada şu bilgiler verildi:

"1/2-Bakanlığımız tarafından İzmir Şehir Hastanesi'nin açılışı ile ilgili resmi bir tarih bildirilmemiş ve basınla paylaşılmamıştır. Bu nedenle erteleme de söz konusu değildir. 
3- İzmır Şehir Hastanesi binaları son teknoloji ile yapılmış olup, teknik analizleri tamamlanmıştır. Ulaşım olanakları için yerel belediye ile çalışmalar yapılmıştır. 
4-Hastanenin açılışa uygun hale gelmemesi gibi bir durum söz konusu değildir.
5/6-Tüm planlamalar Bakanlık kontrolünde İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır. 
7-Konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Net bir sonuç çıktığında Bakanlığımiz tarafından paylaşılacaktır. 
8-9- Hastane planlaması, Bakanlık kontrolünde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tam kapsamlı hizmet verilecek şeklilde planlanmaktadır. 
10- Hastane ve hizmet birimlerinin ruhsatlandırma ile ilgili iş ve işlemleri Bakanlığımızca yürütülmektedir. Bilgilerinize rica ederim."

 

İZMİR TABİP ODASI'NDAN ŞEHİR HASTANESİ SORULARI!