GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
6 Temmuz 2019 Cumartesi 15:29

İddialı bir Altay geliyor

Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, transferdeki sessizlik ve tarafların beklentilerine SONKALE aracılığıyla yanıt verdi. 4 nokta transfer yapacaklarını dile getiren Karafırtınalar, "Kimse merak etmesin, iddialı bir Altay geliyor" dedi

Abdullah ÇELEBİ/SONKALE-Yeni sezon hazırlıklarına Afyon'da başlayan Altay'da teknik direktör Sait Karafırtınalar SONKALE'ye özel açıklamalarda bulundu. Henüz transfer yapılmaması ve taraftarın beklentileriyle ilgili konuşan Karafırtınalar, "Bizim zaten hazır bir iskelet kadromuz var. Takım olduğu gibi duruyor. Direkt oynayan isimlerden Ferhat Çulcuoğlu dışında ayrılan yok. Taraftarımız merak etmesin iddialı bir Altay olacak. Bunun için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Zamanı geldiğinde yapacağımız transferlerle istediğimiz Altay sahada olacak" dedi.
TRANSFER YASAĞI HALLEDİLİR
Yeni sezon öncesi 4 nokta transfer planladıklarını ifade eden Karafırtınalar, "Yapacağımız transferler direkt oynayabilecek isimler olacak. Görüştüğümüz isimler var ancak ekonomik yapı da önemli. Ülkemizin ekonomik durumu belli, yayın gelirleri noktasında da bir belirsizlik olduğu konuşuluyor. Ayağamızı yere sağlam basmalıyız" diye konuştu. Karafırtınalar, kulübün transfer yasağına neden olan 1 milyon TL'lik borcu ile ilgili olarak da "Zamanı geldiğinde halledilecektir" yorumunu yaptı.
MARCO ŞARTLARIMIZA UYACAK
Geçen sezon Spor Toto 1. Lig'de 33 maçta 29 kez fileleri sarsarak gol krallığı tacını takan Portekizli Marco Paixao'nun takımda kalacağını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Marco bizim sözleşmeli oyuncumuz. Dolayısıyla bizim şartlarımız geçerli. Şu an takımla beraber" dedi. Takıma veda eden İhsan Furkan'la ilgili de, "Mukavelesi sona ermişti. Furkan'a yönetimin bir teklifi oldu ancak kendi yolunu çizdi. Kendisine başarılar diliyoruz" yorumunu yaptı.  Afyon'da birinci etap çalışmalara başlayan siyah-beyazlılar 18 Temmuz'a kadar burada çalışacak. 3 günlük iznin ardından ikinci etap da 5 Temmuz'a kadar yine Afyon'da gerçekleştirilecek.