GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
28 Ocak 2021 Perşembe 18:40

İcraatın böylesi: AK Parti, vatandaşa törenle çorap dağıttı!

AK Parti Nazilli Kadın Kolları tarafından vatandaşa törenle çorap dağıtımı yapıldı. O anların fotoğrafları kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

AK Parti Aydın Nazilli Kadın Kolları, ilçe genelinde ev ev dolaşıp kadınlara çorap dağıttı. Kadın Kolları üyeleri, vatandaşa çorap dağıtılan anların görüntülerini çekip sosyal medyadan paylaştı. CHP Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir, ANKA'ya yaptığı açıklamada, "Vatandaşı çorbaya muhtaç ettiler. Yazıklar olsun. Vatandaşın karnı aç, siz çorap veriyorsunuz bir de tören düzenliyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

Özdemir, Aydın'ın bir tarım kenti olduğuna dikkat çekerek, "Buralarda bile vatandaş tane ile alışveriş yapmaya başladı. Vatandaşı bu hale siz düşürdünüz" dedi. Özdemir, "Çorapla değil bu milletin yakasından düşerseniz iyilik yapmış olursunuz" diye konuştu.

"MUTFAKTA TENCERE KAYNAMIYOR, SİZ ÇORAP DAĞITIYORSUNUZ"

CHP Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Özdemir, şunları söyledi:

"Sosyal medyada gördük ki AKP Kadın Kolları ev ev dolaşıp millete çorap dağıtıyorlarmış. Çorabı da vatandaşlara törenle veriyor. Sanki büyük bir iş yapıyorlarmış gibi. Vatandaşı çoraba muhtaç ettiler. Yazıklar olsun. Vatandaşın karnı aç, siz çorap veriyorsunuz bir de tören düzenliyorsunuz bunun için. Bu hale düşürdünüz vatandaşı, çoraba muhtaç ettiniz. Vatandaş pazara çıkamıyor, elektriğini ödeyemiyor, ısınamıyor, doğal gazını ödeyemiyor, çocuğunun eğitimi için bir harcama yapamıyor. Babalar, anneler işsiz, mutfakta tencere kaynamıyor. Siz tencere kaynatamayan bir aileye çorap veriyorsunuz. Millet pazara çıkamıyor, akşamüzeri gidip konteynerlerden çürük sebzeleri toplamaya çalışıyor. Aydın tarım kenti ama ne yazık ki buralarda bile vatandaş tane ile alışveriş yapmaya başladı. Vatandaşı bu hale siz düşürdünüz. Yeter, milletin yakasından bir düşün. Çorap vererek iyilik yaptığınızı düşünüyorsunuz ama yazıklar olsun, bu milletin yakasından düşerseniz daha büyük iyilikler yapmış olursunuz."