GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
31 Mart 2021 Çarşamba 18:19

İZVAK'ta kongre öncesi Sarıgedik'ten üyelik çıkışı!

İZVAK'ta 7 Nisan'da yapılacak kongresi öncesi Dinamik Grup oluşumuyla başkanlığa aday olan Emre Sarıgedik'ten flaş bir çıkış geldi. Mevcut başkan Ali Erten'in kardeşi, sekreteri ve büro çalışanlarını İZVAK'a üye yapıldığını öne süren Sarıgedik, "İZVAK tüzüğüne göre üyelerin İzmir futboluna katkı sağlayacak isimlerden seçilmesi gerekir. Ben bu isimlerin İZVAK'a nasıl bir katkı sağladığını merak ediyorum. Bizim birçok arkadaşımızın üyelik başvurusu ise reddedilmişti" dedi

SONKALEİZMİR-İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'nın (İZVAK) genel kurulu öncesi tansiyon yükseliyor. Dinamik Grup oluşumu ile başkanlığa talip olan iş insanı Emre Sarıgedik, mevcut başkan Ali Erten'in kardeşi, sekreteri ve büro çalışanını vakfa üye yaptığını ileri sürdü.

Kendi çevresinden İzmir futboluna katkı sağlamak için çalışmaya hazır birçok ismin İZVAK'a üyelik başvurusunun reddedildiğini söyleyen Sarıgedik, "İZVAK tüzüğüne göre İzmir futboluna katkı sağlayacak isimler üyelik için seçilir. Ben sayın Erten'e soruyorum. Ali beyin ofisinde çalışan sekreteri Yasemin Ersan, kardeşi Metin Erten ve ofisinde çalışan Mesut Tekaslan, Feriye Özbay ile Emre Akın acaba İZVAK'a nasıl bir katkı sağlamıştır. Mutlaka katkı sağlamışlardır ama ben merak ediyorum bu katkıyı. Bilgi almak istiyorum. Bizim çevremizdeki birçok arkadaşımızın üyelik başvurusu reddedilmişti" diye konuştu.