GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
7 Haziran 2023 Çarşamba 16:12

İZSU’da kapalı alan çalışma eğitimi verildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’ne ait Halkapınar Yerleşkesi’nde iş güvenliği uzmanlarına yönelik kapalı alan çalışma eğitimi düzenlendi. Eğitimde, kapalı alan çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlar ile sağlık ve güvenlik tedbirleri ele alındı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu’nun 2023 yılı Şubat ayı görüşmesinde personele kapalı alan çalışma eğitimi verilmesi kararlaştırıldı. Bu kapsamda, ilk olarak iş güvenliği uzmanlarına yönelik eğitim planlandı.

İZSU’nun Halkapınar Yerleşkesi’nde gerçekleşen kapalı alan çalışma eğitimine, İZSU bünyesinde İZDOĞA ve İZELMAN şirketleri adına görev yapan 20 iş güvenliği uzmanı katıldı. Eğitimde, kapalı alan çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlar ile sağlık ve güvenlik tedbirleri tüm detaylarıyla ele alındı. Tüm gün süren iki aşamalı eğitimin ilk yarısında teorik bilgiler işlenirken, ikinci yarıda parkurda uygulamalı eğitim verildi.

Personelinin sağlıklı koşullarda ve güvenli bir iş ortamında çalışmasına öncelik veren İZSU Genel Müdürlüğü, bu doğrultuda gerekli adımları atmaya devam edecek.