GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
7 Eylül 2021 Salı 17:05

İZBETON'dan 'yalan haber' açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZBETON'dan yapılan açıklamada bir internet sitesinde eski CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz ve kızları hakkındaki iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Açıklamada söz konusu haberle ilgili yasal işlemin başlatıldığı duyuruldu.

CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz, hakkındaki iddiaların ardından görevinden istifa etmişti. 

Bir internet sitesi, Oğuz ve iki kızının İZBETON A.Ş'de görevi oldunu iddia etti. 

İZBETON'dan yapılan açıklamada söz konusu haberin gerçeği yansıtmadığı ve yasal işlemlere başlandığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi; 

''KASITLI VE SİYASİ BİR AMAÇLA...''
''Geçtiğimiz günlerde bir internet gazetesinde yer alan, yanıltıcı ve hiçbir gerçekliği bulunmayan bir haber hakkında kamuoyunu bilgilendirme gerekliliği doğmuştur. 

Habere konu olan Eski CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz'un ve iki kızının, İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZBETON A.ş.'de herhangi bir görevi bulunmamaktadır ve şirket ile ilişkileri söz konusu değildir. 

Kasıtlı ve siyasi bir amaçla hazırlandığını düşündüğümüz bu haberin gerçeklikle hiçbir bağı bulunmadığını ve kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesi dolayısıyla bu internet gazetesiyle ilgili yasal işlemlere başladığımızı saygıyla duyururuz.''