GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Temmuz 2023 Pazartesi 13:34

İYİ Partili Ülger'in mutlu günü...

İYİ Parti İzmir İl Disiplin Kurulu Üyesi Mikail Ülger’in oğlu Arın sünnet oldu. Arın'ın sünnet düğününe İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

İzmir İYİ Parti İl Disiplin Kurulu Üyesi Mikail ve eşi Esra Ülger’in ilkokul 4. sınıf öğrencisi Arın’ın sünet töreni yapıldı. Törende Başçılar Cami İmamı Ali Olgun tarafından mevlit okundu. Karşıyaka İlçe Müftüsü İsa Gürler tarafından okunan duadan sonra misafirlere Ege’nin meşhur keşkek yemeğinin de bulunduğu yemekler ikram edildi.

Törene İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, İl Teşkilat Başkanı Tuncer Kılıç, İl Yöneticisi Erkan Baransel Ülger çiftinin akrabaları ve dostları katıldı. Bezircilioğlu’un öğle ve akşamki etkinliklerde Ülger çiftini yalnız bırakmadığı dikkat çekti.  Akşam bir düğün salonunda da eğlence sürdü. Eğlenceye İYİ Parti İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, İl Sekreteri Mehmet Efe, İl Teşkilat Başkanı Tuncer Kılıç, İl Kadın Politikaları Başkanı Ahsen Kol, İl Kadın Politikaları Başkan Yrd. Demet Özherek ailenin akraba ve dostları katıldı.

Esra ve Mikail Ülger çifti, oğullarının sünnet töreninde kendilerini yalnız bırakmayan ve bu mutlu günlerine katılarak kendilerini onurlandıran herkese teşekkür etti.