GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
18 Ekim 2022 Salı 13:51

İYİ Partili Hüsmen Kırkpınar milletvekili adayı olacağını duyurdu!

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, milletvekili adayı olacağını duyurarak 'Temsil noktasında ikinci bölgeden milletvekili aday adayı olarak bu şehrin tüm mahallelerinin sorumluluğunu üzerimde taşıyarak meclise gitmek istiyorum”  dedi. 

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, partisinin İl Başkanlığı Binası'nda düzenlediği toplantı ile milletvekili adayı olacağını duyurdu. 

Kırkpınar şu şekilde konuştu:

“Ankara’da yapılan il başkanları toplantısında kongrede il başkanlığına aday olmayacağımı ifade ettikten sonra il yönetim kurulumuz ve ilçe başkanlarıyla toplandık. Milletvekili aday adayı olma noktasında il yönetim kurulu ve ilçe başkanlarımızın düşüncelerini almak istediğimde arkadaşlarım bana onay verdiklerini söyledi. Dolayısıyla önümüzde yapılacak olan il başkanlığı kongresinde aday olmayacağım ve milletvekili aday adayı olacağım. Ülkenin içinden geçtiği bu zaman tünelinde hep birlikte zorluklar yaşadığımız ama umutsuz olmadığımız günleri yaşıyoruz. İktidar, genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimini kaybedecektir. TBMM’nin bir üyesi olmak onurlu ve şerefli bir görevdir ama büyük de bir sorumluluk ister. Temsil noktasında ikinci bölgeden milletvekili aday adayı olarak bu şehrin tüm mahallelerinin sorumluluğunu üzerimde taşıyarak oraya gitmek istiyorum.” 



Türkiye’nin zor bir süreç yaşadığını vurgulayan Kırkpınar, “Önümüzdeki süreç gerçekten çok sıkıntılı bir süreç. Ben inanıyorum ki bu millet ferasetiyle, vicdanıyla, aklıyla hareket edecektir. Seçime 242 gün kaldı; umudumuzu 242 gün daha en yüksek noktaya taşımamız lazım. Madem ki seçimle gelmişler o zaman seçimle göndereceğiz: İYİ Parti’nin teşkilatlarının dinamizmi ve kararı sayesinde. Parlamenter sistemine geçme adına birliktelik sağlanmış 13’üncü Cumhurbaşkanı Millet İttifakı’nın adayı olacak ve kazanacak” dedi.