GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Nisan 2023 Perşembe 17:01

İYİ Partili Çıray'dan Özlale'ye yanıt: ''Atadığı adaylar ile İYİ Parti'yi kötü gösteren başkası!''

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, partisinin İzmir İl Başkanlığı'ndaki bayramlaşma töreninde kendisi ile ilgili konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili adayı Ümit Özlale'ye yanıt verdi. Çıray, "İYİ Parti'yi atadığı bazı adaylar ile kötü gösteren başkası" dedi. 

SONKALEİZMİR-İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale'ye yanıt veren Çıray, Gaziantep milletvekili adayı Mehmet Mustafa Gürban’ın sosyal medya paylaşımlarını ekran görüntüsünü paylaştı. Çıray şunları kaydetti:

"Ümit Özlale bana atfen, "..herhangi bir resmi kaynağa dayanmadan İYİ Parti’yi kötü göstermesine üzülüyoruz. Kızmıyoruz, üzülüyoruz” demiş. Kendisini severim. Kastını söylerse cevap veririm. Ancak İYİ Parti'yi atadığı bazı adaylar ile kötü gösteren başkası. Özür dileyerek... Yazmayacaktım ama yine cevaben yazmak zorunda bıraktınız: Adaylar açıklanmadan önce bana özel yapılan anketin Izmir bölümünde '14 Mayıs seçimlerinde katılımcıların %6,8’i İYİ Parti’ye oy vereceklerini ifade ettiler' diyordu. Hatırlarsanız bunu size söylemiştim."

Twitleri okumak için görsele tıklayın>>>