GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
3 Eylül 2022 Cumartesi 13:22

İYİ Parti'nin acı günü!

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde bu sabah meydana gelen kazada yaşmını yitiren Bilal Şeker'in İYİ Parti Ödemiş Ekonomi Politikaları Başkanı olduğu öğrenildi. İYİ Partili Aytun Çıray kazanın ardından başsağlığı mesajı paylaştı. 

Ödemiş Beydağ ilçesinde saat 06.10 sıralarında meydana gelen kazada 1 kişi ölmüş 13 kişi yaralnmıştı. Hayatını kaybeden Bilal Şeker’in, İYİ Parti Ödemiş Ekonomi Politikaları Başkanı olduğu öğrenildi. İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, sosyal medya hesabı üzerinden başsağlığı diledi. 

Aytun Çıray, ‘’Ödemiş Ekonomi Politikaları Başkanımız Bilal Şeker, geçirdiği bir trafik kazasında vefat etmiştir. Allah'tan rahmet diliyorum. Eşi de ağır yaralıdır. Şifa diliyoruz. Durum tarafımızdan ve Ödemiş İlçe Başkanlığımızca takip edilmektedir’’ ifadelerini kullandı. 

Ödemiş İzmir İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından ise şu açıklama yapıldı:

‘’Ödemiş İlçe Başkan Yardımcımız Bilal Şeker elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir, eşi Fatma Şeker yaralı olarak Tire Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştır. Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı; Fatma Kardeşimize de acil şifalar dileriz’’ 

İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ!