GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
27 Mart 2020 Cuma 14:33

İYİ Parti'den 'kötü' haber... O isimde virüs tespit edildi!

İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İl Sekreteri Dündar Tanrıverdi için yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Tanrıverdi'nin şuan yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü bildirildi.

SONKALEİZMİR- Koronavirüs vakalarının çok yoğun olduğu iddiaları tedirginliğe neden olan İzmir'de, şok bir haber de siyaset dünyasından geldi. İYİ Parti İzmir İl Sekreteri Dündar Tanrıverdi’de koronavirüs tespit edildiği bildirildi. Şok haberi İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, açıkladı. Sosyal medya üzerinden partililere duyuru yapan Kırkıpınar, “İl sekreterimiz Dündar Tanrıverdi’ye yapılan Covit 19 testi POZİTİF çıkmıştır. Son on gün içinde teması olan herkesin kendini izole etmesi gerekiyor (14 GÜN) belirti olarak yüksek ateş, kuru öksürük ve solunum yetmezliği çekenlerin 112-155 ve 156’yı araması önemle rica olunur” ifadelerini kullandı.

GÜNÜNÜN BÜYÜK KISMINI PARTİDE GEÇİRİYORDU

SONKALEİZMİR'e konuşan Hüsmen Kırkpınar, haberin kendilerinde büyük şok ve üzüntü yarattığını söyledi. Tanrıverdi'nin İzmir Karşıyaka'daki bir hastanede başlanan tedavisinin ardından Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığını aktaran Kırkpınar, yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğünü bildirdi. Kırkpınar, Tanrıverdi'nin günün büyük bir kısmını partide geçirdiğini belirtirken, son 10 gün içerisinde kendisiyle iletişim kuran herkesi tedbirli olmaya çağırdı. Gelişmelerle ilgili henüz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmediğini aktaran Kırkpınar, "Partililerimizi ve tüm yurttaşlarımızı uyarıyoruz. Bu süreçte hepimizin dikkatli olması gerekiyor" dedi.