GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
1 Ağustos 2024 Perşembe 21:27

Hentbolda Çebi adaylığını açıkladı... "Yeni bir adım atma zamanı"

Hentbol Federasyonu'nda 27 Eylül'de yapılacak kongre öncesi Mesut Çebi başkan adaylığını açıkladı. Uzun yıllar oyuncu ve yönetici olarak hentbola hizmet eden Çebi, "Şimdi, hentbolun gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak için yeni bir adım atma zamanı geldiğine inanıyorum" dedi. 

Hentbolda altyapısından yetiştiği Beşiktaş formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden, uzun yıllır yöneticilik de yapan Mesut Çebi, 27 Eylül'deki Hentbol Federasyonu genel kurulu öncesi başkan adaylığını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çebi, "Türk hentbolunu hak ettiği zirveye taşımayı amaçlıyor ve bu büyük camiaya değer katmayı hedefliyorum" dedi. 

Çebi adaylık açıklamasında şunları kaydetti:

"Kıymetli hentbol ailem... Bugün, Türk hentbolunun parlak geleceğine olan sarsılmaz inancımla, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanlığına adaylığımı büyük bir gurur ve heyecanla duyuruyorum. Sporcu ve yönetici olarak geçirdiğim yıllar boyunca edindiğim deneyimler, kurduğum derin dostluklar ve kazandığım tecrübelerle Türk hentbolunu hak ettiği zirveye taşımayı amaçlıyor ve bu büyük camiaya değer katmayı hedefliyorum.
Hentbolun geniş kitlelere yayılması, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve uluslararası sahnede dikkat çekmemiz için yürüttüğüm “hentbola fayda” anlayışlı projeler, beni bu önemli adımı atmaya yönlendirdi. Şimdi, hentbolun gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak için yeni bir adım atma zamanı geldiğine inanıyorum.
Birlikte başlatacağımız hareketle ivme kazanacak Türk hentbolunu, daha geniş bir perspektifle ve Avrupa ölçeğinde bir vizyonla geleceğe taşımak ilk önceliğimdir. Türk hentbolunun umut vaad eden geleceği büyük bir potansiyel barındırıyor, ancak bu potansiyeli gerçekleştirmek için atılacak daha çok adım var.
Sevgi ve saygı dolu bu atmosferi koruyarak, daha güçlü ve başarılı bir gelecek inşa etmek için siz değerli camiamızın desteğini istiyorum. Saygılarımla."