GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
4 Ekim 2024 Cuma 14:26

Havuzda büyük heyecan başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği Uluslararası Kadınlar Sutopu Turnuvası, Kültürpark’taki Celal Atik Yüzme Havuzu’nda renkli görüntülerle başladı.

İzmir Göztepe Rotary iş birliği ile düzenlenen turnuvada geçtiğimiz sezon Len Challenger Cup’ta şampiyon olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde Yunanistan'dan Olympiakos, Pekev ve Chania takımları mücadele ediyor. İzmir Büyükşehir’in B Takımı’nda da yer aldığı maçlar 6 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Günün ilk maçında İzmir BBSK, İzmir BBSK B Takımı'nı 14-9 yenerken, ikinci karşılaşmada Olympiakos Pekev'i 14-13'lük skorla mağlup etti.

Turnuvada 4 Ekim Cuma günü akşam seansında saat 18.45'te İzmir BBSK – Olympiakos'u konuk ederken, günün son maçında saat 20.15'te ise Chania – Pekev mücadelesi yaşanacak.

5 Ekim Cumartesi günü saat 09.30 İzmir BBSK (B Takımı) – Pekev, 11.00'de Chania – Olympiakos, 17.30'da İzmir BBSK (B Takımı) – Olympiakos ve 19.00'da ise İzmir BBSK – Chania müsabakaları oynanacak. Turnuvanın son gününde ise saat 09.00'da İzmir BBSK (B Takımı) – Chania, 10.30'da ise İzmir BBSK – Pekev ile karşılaşacak.
İzmir’in güzel ikliminde yine bir organizasyon düzenlediklerini ifade eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Egeli ise “Geçen yıl ilknini düzenlediğimiz organizaasyonun hu yıl ikincisini düzenliyoruz. Yunanistan'ın güçlü takımlarını İzmir'de. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü heyecan daha da artacak. Tüm İzmirlileri Celal Atik Yüzme Havuzu’na bekliyoruz” dedi.