GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
19 Eylül 2023 Salı 19:36

Hastanedeki silahlı çatışma ile ilgili flaş gelişme!

İzmir Valiliği, Çiğli'de bir sokakta başlayan ve hastane önünde devam eden silah çatışmayla ilgili açıklama yaptı. Valilik, 2 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Edinilen bilgiye göre yaklaşık bir ay önce yaşanan kavga nedeniyle arasında husumet bulunan T.K. ile K.A. ve H.H. sokakta karşılaşınca çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Birbirine ateş açan husumetlilerden T.K., kaçarak yakındaki bir markete sığındı. Bu sırada T.K.'yı takip ederek markete giren iki şüphelinin açtığı ateş sonucu olayla ilgili bulunmayan market çalışanı N.T. yaralandı. Saldırganlar kaçarak uzaklaşırken, silah sesleri üzerine olay yerine T.K.'nın babası mahalle muhtarı D.A.K. ve yakınları geldi. Yaralı N.T., T.K. ve yakınları tarafından Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

HASTANE ÖNÜNDE İKİNCİ ÇATIŞMA

Olayı gerçekleştiren K.A. ve H.H., motosikletle takip ettikleri husumetlilerin arkasından hastaneye gelerek bir kez daha tabancalarla ateş açtı. Hastane önünde yaşanan silahlı kavgaya hastanede görevli polis memuru ile mahalle bekçileri müdahale etti. Polis ve bekçilerin silahla müdahale ettiği olayın ardından iki şüpheli motosikletle kaçtı. Buradaki saldırıda ise T.K.'nın babası D.A.K. ağır şekilde yaralandı.

YAKALANDILAR

Olayın ardından İzmir Valiliği'nden bugün bir açıklama geldi. Valilik şüphelilerin yakalandığını duyurdu. Açıklamada, "Çiğli ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi 9603 Sokak ile Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde 17.09.2023 günü meydana gelen iki ayrı kasten yaralama olayının şüphelileri H.H. ve K.A. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 19.09.2023 günü yakalanmıştır" denildi.