GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
9 Şubat 2024 Cuma 16:07

Hamza Dağ'dan Menderes'te esnaf turu... Telsiz başına geçti, keşkek kardı..

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Menderes esnafını ziyaret etti. Dağ’a, Cumhur İttifakı Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz ve MHP İlçe Başkanı Önder Böncü burada da eşlik etti. 

Öncelikle Hükümet Meydanı’ndaki taksici esnafını ziyaret eden Dağ, Gaziemir’de uğradığı saldırıda hayatını kaybeden taksi şoförü Oğuz Erge için başsağlığı temennisinde bulundu. Durakta telsiz başına geçen Dağ, şoförlere seslenip, güvenlikleri konusunda atılması gerekenleri adamı hızla atacaklarını belirterek, bol kazançlı, hayırlı günler temennisinde bulundu. 

Renkli görüntülerin de oluştuğu esnaf ziyaretinde Hamza Dağ, bir taksinin direksiyonuna da geçti. Hamza Dağ ve beraberindekiler daha sonra hükümet caddesindeki esnafı ziyaret etti. Esnafla tek el sıkışan Hamza Dağ, esnafın her zaman yanında olduklarını vurgulayıp, hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. 



Cadde üzerindeki seçim koordinasyon merkezini de ziyaret eden Dağ, burada AK Parti’ye gönül verenlerle bir araya gelip, fotoğraf çektirdi.  



HAMZA DAĞ VATANDAŞA KEŞKEK İKRAM ETTİ 

Dağ ve beraberindekiler daha sonra Tekeli Mahallesi’ne geçti. Dağ, burada ziyaret ettiği esnafın taleplerini dinledi. Hemşehrileriyle hatıra fotoğrafları da çektiren Dağ, Keşkek kazanını karıştırdıktan sonra basın mensupları ve Tekelili hemşehrilerine ikram etti .