GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
25 Mart 2024 Pazartesi 22:38

Hamza Dağ: ''Çalışan herkesin başımızın üstünde yeri var''

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, katıldığı canlı yayında belediye çalışanlarına seslendi. Dağ, "Önümüzdeki hafta inşallah beraber çalışmaya başlayacağız. Bazen 40 bin diyorlar, bazen 45 bin. Tamamı büyük keyif alacak. Biz çok çalışmak zorundayız. Çalışan hiç kimse ile sorunumuz olmayacak. Çalışan herkesin başımızın üstünde sonuna kadar yeri var" dedi.

SONKALEİZMİR-Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, A Haber'de katıldığı canlı yayında 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi dikkat çeken mesajlar verdi.

Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına mesaj veren Hamza Dağ şunları kaydetti:

"Önümüzdeki hafta inşallah beraber çalışmaya başlayacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çalışanlar 5 sene boyunca çok keyif alacak. Bugüne kadar benimle çalışan herkes, avukatlık büromda çalışanlar, siyasette bizimle çalışanlar teşkilatımız bizler keyif aldık. Hamdolsun çok keyifli süreçler geçirdik. Bazen 40 bin diyorlar, bazen 45 bin... Sayıyı tam bilmiyorum açıkçası. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çalışanlarla ilgili tam veri elimde yok. Tamamı büyük keyif alacak. Biz çok çalışmak zorundayız. Çalışan hiçkimse ile sorunumuz olmayacak. Yok zaten, öyle bir sorunumuz yok.

 Çalışan herkesin başımızın üstünde sonuna kadar yeri var. ESHOT'ta şoförlük yapanan ne kadar zor şartlarda çalıştığını biliyorum. İSZU'da, İZBETON'da, İZENERJİ'de çalışanların da herbiri canla başla İzmir'in ihyası için çalışacak. Başlarında ben orkestra şefi olarak görev yapacağım. Orkestra şefi olarak onlarla beraber İzmir'i ihya edeceğiz."