GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
21 Ekim 2021 Perşembe 11:38

Hamza Dağ, CHP animasyonunun neden silindiğini açıkladı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, katıldığı bir programda CHP’ye karşı yayınladıkları “Yalan Üretim Merkezi” animasyon filminin neden silindiğini açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, TVNet’te Taha Hüseyin Karagöz’ün sunduğu Sert Sorular programına katıldı. Dağ, CHP ile ilgili silinen animasyon filmiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Dağ programda, geçen aylarda çok konuşulan ve AK Parti’nin gelen eleştiriler sonrasında silmek zorunda kaldığı animasyon filmiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Dağ filmin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan istediği için silindiğini açıkladı. Animasyonu Erdoğan’a sormadan hazırladıklarını açıklayan Dağ, film yayınlandıktan sonra animasyonu gören Cumhurbaşkanının “seviyeli bulmadığı” için paylaşımın kaldırıldığını açıkladı.

Dağ, "Çizgi filmden haberi yayınlandıktan sonra oldu. İzledikten sonra eleştirileri oldu. Animasyon tarzında bir propagandayı seviyeli bir propaganda olarak görmedi. Bize o konuda eleştirileri oldu." ifadelerini kullandı.