GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
4 Ekim 2019 Cuma 11:29

Hamidiye Su'ya İzmir desteği!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu göreve başladıktan sonra Türk Hava Yolları başta olmak üzere kamu kurumlarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hamidiye Su’ya karşı boykot kararı alması vatandaşlardan büyük tepki görürken, bir hamle de İzmir'den geldi. Seferihisar Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 'Hamidiye Su' alımı sözleşmesi imzalandığını açıkladı. Başkan İsmail Yetişkin, "Seferihisar halkına sağlıklı su sunalım istedik" dedi

SONKALEİZMİR-İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hamidiye Su'ya karşı kamu kurumlarının boykot uygulamasına bir tepki de İzmir'den geldi. CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun göreve başlamasından sonra birçok kurumun boykota katıldığı belirtilirken, sosyal medyada vatandaşlar da büyük tepki göstermişti. Yapılan tüm boykot haberlerinin üstüne,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne Seferihisar’dan sürpriz bir destek geldi. İmamoğlu’nun İBB Başkanı olmasıyla peş peşe patlak veren boykot haberlerinin ardından Seferihisar Belediyesi, Hamidiye Su alımı sözleşmesi imzaladığını açıkladı. İBB markası Hamidiye Su Seferihisar Belediyesi’ne ait halk marketin raflarında yerini aldı.

HALK MARKETLERDE SATIŞTA

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğu’na destek amaçlı Seferihisar Belediyesi olarak açtığımız Halk Market’in raflarında Hamidiye Su’yu bulabilirsiniz. Seferihisar halkına sağlıklı bir su sunalım istiyoruz” dedi. Seferihisar Belediyesi Halk Market’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 0.5 litre pet suyun 65 kuruş, 19 litre damacana suyun 5 TL olarak satışa sunulacağı belirtildi. Seferihisar Belediyesi’ne ait halk markette bugün itibari ile Hamidiye Su’yun tüm çeşitleri satışa sunuldu.