GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
31 Ocak 2024 Çarşamba 10:35

Hacer Foggo'yu o paylaşım adaylıktan etmiş!

İzmir'de aday gösterilmediği için partiye sitem eden Hacer Foggo ile igili süreç ortaya çıktı. CHP lideri Özel, Foggo'nun listesinde olduğunu ancak 14 Mayıs seçiminin ardından İzmir'den paylaştığı fotoğraf nedeniyle büyük itirazların geldiğini söyledi. 

İzmir’de aday gösterilmediği için CHP’ye tepki gösteren CHP’nin eski Yoksulluk Dayanışma Ofis Koordinatörü Hacer Foggo’nun isminin, dünkü MYK gündemine taşındığı ancak Milletvekili Genel Seçimlerinden bir gün sonra İzmir’i terk etmesi ve Cumhurbaşkanlığı ikinci turunda çalışmaması nedeniyle gelen itirazlar üzerine adaylığından vazgeçildiği öğrenildi. 

ÖZGÜR ÖZEL AÇIKLADI!

Halk TV'den İsmail Küçükkaya'ya konuşan CHP lideri Özgür Özel de yaşananları doğrulayarak ''MYK'ya sunduğum listede Hacer Foggo vardı. Ancak büyük itiraz geldi. 14 Mayıs seçimi bitince yaptığı paylaşım gösterildi ve itiraz edildi'' dedi. 

PAYŞLAŞIMI TEPKİ ÇEKMİŞTİ!
Foggo o dönem  sosyal medya hesabından “İzmir dün ben geliyordum, bugün biraz gidiyoruz” paylaşımını yapmış ve partililerin tepkisini çekmişti. 

FOGGO'DAN YANIT: GENEL MERKEZDEN ARADILAR!
Hacer Foggo, İzmir'den ayrıldığı gün yaptığı paylaşmla ilgili açıklama yaptı. Foggo, CHP Genel Merkezi'nden arandığı için kentten ayrıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı;

''Benim adaylığıma PM'de itiraz edip İzmir'den ayrılış fotoğrafımı gerekçe gösterenlere bir çift sözüm var, ben İzmir'de iken CHP Genel Merkezi'nden aradılar ve İstanbul'a geçmemi, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için İstanbul'da çalışmamı istediler. Buyrun o tarihte paylaştığım ve adaylığımı engelleyen kadın kollarına İstanbul'dan tatil videom''