GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
6 Mayıs 2019 Pazartesi 12:36

HENÜZ İŞİMİZ BİTMEDİ

3. Lig  2. Grup'ta Play-Off'a kalarak büyük bir başarı elde eden yeşil-kırmızılılarda Başkan Turgay Büyükkarcı, "Henüz işimiz bitmedi. Play-Off maçlarına odaklanmamız lazım, önümüzde 3 maç daha var" dedi

Abdullah Çelebi/SONKALE-3. Lig 2. Grup'ta son 5 maçını gol yemeden kazanarak adını Play-Off'a yazdıran Karşıyaka'a büyük sevinç yaşanırken, Başkan Turgay Büyükkarcı'dan uyarı geldi. 2-0'lık Elaziz galibiyeti sonrası oluşan birlikteliğin kendisini çok mutlu ettiğini vurgulayan Büyükkarcı, "Taraftarımız takımı iyice sahiplendi. Oyuncularımız yüreklerini ortaya koyarak büyük bir iş başardılar. Sevincimizi yaşadık ve bitti. Artık önümüze bakmalıyız. İşimiz daha henüz bitmedi. 3 maçımız daha var. En kısa sürede tüm konsantrasyonumuzu cuma günkü maça vermeliyiz. İki ayaklı bir karşımlaşma. Evimizdeki ilk maçtan avantajlı bir skor elde etmeliyiz. Bunu başarabilecek gücümüz var. İnanıyorum ki adımızı finale yazdıracağız" dedi.
BİLETLER SATIŞA SUNULDU
Şampiyonluk primi belirlemediklerini ifade eden Büyükkarcı, "Şu an para konuşacak bir noktada değiliz. Oyuncularımız da Karşıyaka armasının paradan daha önemli olduğunun bilincinde. Zamanı gelince her şey konuşulur. Taraftarımızın desteği  çok önemli. Onlar yanımızda oldukça kimse önümüzde duramaz" diye konuştu.  Yeşil-kırmızılılar, Play-Off yarı finali ilk maçında cuma günü Van Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. İzmir Atatürk Stadı'nda saat 20.30'da oynanacak müsabakının rövanşı ise 15 Mayıs Çarşamba saat 15.00'te Van'da. Rakibine üstünlük sağlayan, Esenler Erok-Kızılcabölük eşleşmesinin galibiyle 23 Mayıs'ta tarafsız sahada final oynayacak. Van BŞB maçının bilet fiyatları tam 20, öğrenci 10 TL'den satışa sunuldu. Kaf-Kaf'ın, Van temsilcisiyle normal sezonda oynadığı iki maç da golsüz eşitlikle tamamlanmıştı.