GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
27 Kasım 2019 Çarşamba 09:27

Güzelbahçe yeşillenecek... Her Güzelbahçeli için 1 TL!

Güzelbahçe Belediyesi'nin Eylül ayı meclis toplantısında verilen önerge ile “Her Güzelbahçeli için 1 TL" sloganıyla düzenlenen fidan dikim kampanyası için İzmir Valiliği'nden onay alındı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, "Belediye bütçesinden her Güzelbahçeli için 1 TL bağışlayacağız. İlçemizin nüfusu son verilere göre 32 bin 592 kişi. Biz belediye olarak bu sayıya göre parayı hesaba yatıracağız. Herkesi bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz" dedi

Güzelbahçe Belediyesi'nin sorumluluk alanlarında ağaçlandırılma yapılması amacıyla 'Her Güzelbahçeli için 1 TL' sloganıyla düzenlediği fidan dikim kampanyası için İzmir Valiliği'nden gerekli izinler alındı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “İzmir Valiliği’ne yapmış olduğumuz bağış kampanyası başvurusu onaylandı. Güzelbahçe Belediye Meclisimizin yetkilendirdiği Güzelbahçe Kent Konseyi Başkanımız Cem Koç, meclis üyelerimiz Ender Özkılınç ve Yaşar Üremiş bu konuyla ilgili çalışma yaptıktan sonra bizim de kampanya ile ilgili duyurularımız başlayacak. Güzelbahçe genelindeki ağaçlandırma çalışmalarının yapılmasını meclisimizin verdiği yetkiyle, ‘Her Güzelbahçeli için 1 TL’ bağış kampanyası başlıyor. Tüm Güzelbahçeliler'i daha yeşil bir Güzelbahçe için destek olmaya çağırıyoruz" dedi.


BAŞKAN İNCE'DEN ÇAĞRI 
Başkan İnce şöyle devam etti: "Kampanyayla biz belediye bütçesinden başkanlık önergesiyle ‘Her Güzelbahçeli için 1 TL’ bağışını yapacağız. TÜİK 2018 Güzelbahçe Nüfus verileri 32.592 kişi. Biz belediye olarak kişi sayısına göre bu parayı hesaba yatıracağız. Bu, daha yeşil bir Güzelbahçe ve İzmir için önemli bir adımdır diye düşünüyorum. Katkı sunan başta İzmir Valiliği’ne, Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’ne, meclis üyelerimize, Güzelbahçe Kent Konseyi’ne, muhtarlara, STK’lara, odalarımıza, spor kulüplerimize ve herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Ormanları büyütmek, geleceğimiz için güzel bir dünya bırakmak için herkesi bu kampanyaya katkı koymasını bekliyoruz.”  

Vatandaşların Halkbank Güzelbahçe Şubesi IBAN: TR30 0001 2009 7260 0001 0176 38’nolu hesaba bağışta bulunabilecekleri açıklandı. Her fidanın ücretinin 10 TL olduğu belirtildi.