GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
30 Eylül 2024 Pazartesi 14:47

Gülşah Saraçoğlu sosyal medyadan yardım istedi: Can güvenliğim yok

Sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Gülşah Saraçoğlu 'Can güvenliğim yok' diyerek yaşadıklarını anlattı.

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden uzun yıllardır takıntılı bir kişi tarafından takip edildiğini belirterek, "Can güvenliğim yok" diyerek yardım çağrısında bulundu. Saraçoğlu, gittiği otellerde kendisine takıntılı olan bir kişi tarafından takip edildiğini, mesaj yoluyla tehdit ve şantaja maruz kaldığını açıkladı. Ayrıca yakınındaki bazı kişilerin de saldırıya uğradığını belirtti. Son olarak bir ödül töreni için Kıbrıs'a giden ünlü modacı, törenin ardından yaşadığı korku dolu anları bir video ile paylaştı.

 "Ruh hastası bir sapıkla mücadele ediyorum"
Saraçoğlu, "Ruh hastası bir sapıkla mücadele ediyorum. Bu kişi, sahte numaralar üzerinden mesajlar atıp tehditlerde bulunuyor. Benden para isteyen ve şantaj yapan bu kişi, birçok kişiye musallat olmuş. Ancak ben boyun eğmeyenlerdenim" dedi. Saraçoğlu, kaldığı otelde bu kişinin bir üst katta olduğunu fark ettiğini ve tehdit edilmesi üzerine korkuyla Kıbrıs'ı terk ettiğini söyledi. Otel görevlilerine başvurarak polis çağırmalarını istediğini, ancak olayın üstünün kapatıldığını belirten Saraçoğlu, daha sonra sosyal medya hesabından "Can güvenliğim yok" yazılı bir görsel paylaşarak sesini  duyurmaya çalıştı.