GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
18 Nisan 2019 Perşembe 10:40

Göztepeli taraftarlardan açıklama

Göztepeli taraftarlar birlik ve beraberlik çağrısında bulundu

Göztepeli taraftarlar takımın Süper Lig'deki kötü durumu nedeniyle açıklama yayınladı. Sevgili Göztepeliler, sevgili renkdaşlarımız başlığı ile verilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Ömrü hayatımız bu güzel şehri, bu şehrin en büyük değeri olan Göztepe'mizi sevmekle geçti. Biz bayrağı devrettiğimiz kardeşlerimiz gibi onlarca sene uykusuz, yağmur çamur demeden köyler, kasabalar hep Göztepe'mizin peşinde olduk, çok çileler çektik, hayatımız boyunca unutamadığımız anlar yaşadık. Eğer bu ülkede futbola emek veriliyorsa kimsenin şüphesi olmasın ki Göztepe taraftarı en çok emek veren taraftardır.

Durumumuz ve yapılan yanlışlar ortada, kümede kalma mücadelesi veriyoruz, kim yaparsa yapsın yanlışlara karşı eleştiriler mutlaka olacaktır, olmalıdır da ama bu durumu fırsat bilerek kötü olanların bizim hassasiyetlerimizi kullanmasına ve kimsenin eleştirme yerine küfür ve hakaretlerde bulunmasına izin vermeyelim.

Bu saatten sonra yapmamız gereken hastayı komaya sokmak değil ayağa kaldırmaktır, biz herkesi bunun için omuz vermeye, kalan 6 haftada serikanlı olmaya, tam desteğe davet ediyoruz, unutmayalım Göztepe bu güne kadar hep taraftarının desteği ile ayağa kalkmıştır.

Bu tribünde abisiyle kardeşiyle omuz omuza olursak, eğer inanırsak bu inancımızı sahadaki futbolcularımıza  hissettirirsek başaracağız, bunu çok yaptık ve başardık, yine yapacağız yine başaracağız kimsenin şüphesi olmasın.

Ne demişti büyük Atatürk VAZGEÇENLER DEĞİL MÜCADELE EDENLER TARİHE GEÇERLER.

Büyük Göztepe Taraftarına saygı ve sevgilerimizle