GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
9 Nisan 2022 Cumartesi 17:53

Göztepe yine mağlup!

Spor Toto Süper Lig'de düşme potasında bulunan Göztepe evinde Yukatel Kayserispor'a 2-1 yenildi. Göztepe üst üste 9. maçını da kaybederek umut tüketti.

GOL | Maça baskılı başlayan taraf Kayserispor oldu. Mücadelenin 8. dakikasında Kayserispor, Emrah Başsan'ın golü ile maçta 1-0'lık üstünlüğü sağladı. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren tecrübeli futbolcunun sert şutu ağlarla buluştu.

GOL | Golden sonra da baskısını arttıran Kayserispor 2. golü bulmakta gecikmedi. Maçta dakikalar 26'yı gösterdiğinde Kayserispor adına bu kez Kemen sahneye çıktı ve skoru 2-0'a getiren golü kaydetti. 

Üst üste kalesinde golleri gören ev sahibi ekip, ataklarını ilk yarının sonlarında sıklaştırmaya başladı. 41. dakikada Göztepe takımı gole yaklaştı ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmadı.Şutu çeken isim Yalçın Kayan.

GOL | Karşılaşmanın 45. dakikasında Göztepe'de Franco Di Santo sahneye çıktı ve farkı bire indiren golü kaydetti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirledi ve soyunma odasına Kayserispor 2-1'lik üstünlükle gitti. 

Son dakikalarda baskısını artıran Göztepe Jahovic ile bulduğu pozisyonlardan yararlanamayınca sahadan puansız ayrıldı.