GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
25 Nisan 2019 Perşembe 10:40

Göztepe'ye ters geliyor

Sarı-kırmızılılar yarın konuk olacağı lider Başakşehir'e karşı oynadığı son 5 resmi maçtan da mağlup ayrılırken, kalesinde 14 gol görüp sadece 3 kez fileleri sarsabildi
Abdullah Çelebi/SONKALE-Süper Lig'de 8 maçtır galibiyete hasret kalan ve son 4 müsabakadan eli boş ayrılan Göztepe'nin şansı yarın konuk olacağı lider Medipol Başakşehir'e karşı tutmuyor. İstanbul ekibine karşı son galibiyetini 2003-2004 sezonunda o dönemki adıyla 2. Lig A Kategorisi'nde 1-0'lık skorla alan sarı-kırmızılılar daha sonra oynadığı 5 müsabakadan da puansız ayrıldı. Göz-Göz, 2016-2017'de Türkiye Kupası'nda iki kez karşılaştığı rakibine 6-2 ve 0-2'lik skorlarla boyun eğdi. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de karşılaştığı Başakşehir'e İzmir'de 2-1, İstanbul'da da ise 2-0 mağlup olan Göztepe, bu sezon ilk yarıdaki maçta evinde yine 2-0 ile direnemedi. Bu süreçte 14 gol yiyen İzmir ekibi 3 kez rakip fileleri sarsabildi. 
8 EKSİK DÜŞÜNDÜRÜYOR
Göztepe'de zorlu randevu öncesi eksik oyuncuların çokluğu da teknik heyeti düşündürüyor. İstanbul'a havayolu ile giden Göz-Göz'de sakatlıkları bulunan Yasin Öztekin, Ghilas, Lumor Agbenyenu, Gassama, Kadu, Traore, Hakan Çinemre ve Atakan Kesgin kadroda yer almadı. Kart cezası sona eren Titi ise ilk 11'deki yerini alacak. Teknik direktör Tamer Tuna'nın takımını sahaya şu 11'le sürmesi bekleniyor: Beto, Tayfur, Reis, Titi, Berkan, Poko, Borges, Castro, Gouffran, Serdar, Deniz. Ligde 27 puanla sondan ikinci sırada yer alan sarı-kırmızılılar, İstanbul'dan iyi bir sonuçla dönerek son 4 haftaya umutlu girmek amacında. Karşılaşma, yarın Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yarın saat 20.30'da başlayacak.