GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
24 Haziran 2019 Pazartesi 11:09

Göztepe'ye şok... Gitmiyorlar

Göztepe'de kadroda düşünülmeyen Ghilas, Borges ve Ngando gitmemekte direniyor. 3 oyuncu da takımda kalmak istediklerini iletirken, görüşmeleri sürdüren Başkan Mehmet Sepil kulübü zarara uğratmadan bu isimlerle yolları ayırmanın hesabını yapıyor

Abdullah ÇELEBİ/SONKALE-Göztepe'de yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Kosta Rikalı Celso Borges, Fransız Axel Ngando ve Nabil Ghilas gitmemekte direniyor. Yıllık 750 bin euro ücret alan Cezayirli Ghilas ile 900 bin euro maliyeti olduğu öğrenilen Borges'in yanı sıra Ngando'nun da takımda kalmak istediğini Başkan Mehmet Sepil'e ilettiği öğrenildi. Gönderilmek istenen diğer oyuncu Arjantinli oyuncu Fausto Grillo'nun ise ülkesinden bazı kulüplerle temas halinde olduğu ifade edildi. 
BAŞKAN SEPİL GÖRÜŞÜYOR
Görüşmeleri bizzat yürüten Başkan Sepil'in 3 oyuncuya da kadroda düşünülmediklerini bildirdiği, sözleşme şartları konusunda pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. Sepil'in Ghilas ve Borges'e alacaklarına karşılık bonservisini vermeyi teklif ettiği ifade edildi. Yönetim Fransa'dan birkaç kulüple temasta olan Ngando için ise bir miktar bonservis ücreti almayı hedefliyor. Sarı-kırmızılılarda sözleşmeleri sona eren Kadu, Adama Traore, Gouffran ve Tayfur Bingöl ile daha önce yollar ayrılmıştı. Yasin Öztekin'in durumu belirsizliğini korurken, stoper Hakan Çinemre ile bazı genç oyuncular da gönderilecek. 
 

2 gurbetçi geliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe'nin iki gurbetçi oyuncu ile anlaşma aşamasında olduğu öğrenildi. Almanya'da forma giyen bu isimlerinden birinin forvet arkası, diğerinin de orta saha mevkisinde görev aldığı belirtildi. Galatasaray'dan ayrılan golcü Eren Derdiyok ile temaslarını sürdüren Göztepe'nin kısa süre içerisinde bu gurbetçi oyuncularla sözleşme imzalayabileceği belirtildi. Öte yandan yönetimin Hatayspor'dan 24 yaşındaki kanat oyuncusu Selim Ilgaz ile de ilgilendiği iddia edildi.