GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
19 Temmuz 2019 Cuma 16:43

Göztepe'nin gözdeleri

Göztepe'nin doğum gününde 5 yıllık sözleşme imzalattırdığı 18 yaşındaki Ege Özkayımoğlu ile Pendikspor'dan transfer edilen Batuhan Kırdaroğlu Afyon kampının yıldızları oldu. Teknik direktör Tamer Tuna'nın iki oyuncuyu da Süper Lig'de vitrine çıkarmayı planladığı öğrenildi

Abdullah ÇELEBİ/SONKALE-Yeni sezon hazırlıklarını Afyon'da sürdüren Göztepe'de genç forvet Ege Özkayımoğlu ile Pendikspor'dan transfer edilen sol kanat Batuhan Kırdaroğlu göze girdi. 9 yıldır sarı-kırmızılıların altyapısında görev alan Ege, Adnan Süvari Tesisleri'ndeki ilk etap çalışmalarında kendisini kanıtlarken, yönetim 18 yaşındaki oyuncunun müthiş çıkışını 5 yıllık sözleşme ile ödüllendirdi. Teknik direktör Tamer Tuna'nın da Ege'nin yanı sıra genç Batuhan'ın performansından oldukça memnun olduğu, iki oyuncuya da resmi maçlarda şans vermeyi düşündüğü belirtildi. 


BABASININ İZİNDE
Göztepe yönetimi, doğum gününde profesyonel sözleşme imzalanan Ege için sürpriz hazırladı. Başkanvekili Talat Papatya'nın da katıldığı kutlama ile doğum günü pastası kesilen Ege'yi başka sürprizler de bekliyordu. Arkadaşlarının adeta pastaya buladığı Ege'nin uzun saçları da kaptan Beto tarafından kazındı. Göztepe'nin öz evladı olma hayalini kurduğunu belirten Ege, "Şanlı Göztepe'nin formasını terletebilmek için önümde bir kapı açıldı. Taraftarımıza neler yapabileceğimi göstermek için sabırsızlanıyorum" açıklamasını yaptı. Göztepe'nin yardımcı antrenörü Şakir Özkayımoğlu'nun oğlu olan Ege, babası gibi Türk futboluna iz bırakan bir futbolcu olmayı hedefliyor.


HÜSEYİN TAMAM, ALMAN STOPER GÜNDEMDE DEĞİL
Transfer çalışmalarını sürdüren Göz-Göz, Almanya'nın Borussia Dortmund takımından 20 yaşındaki gurbetçi orta saha Hüseyin Bulut ile anlaşma sağladı. Sağlık kontrolünden geçirilen Hüseyin'in kısa bir süre içerisinde sözleşme imzalaması bekleniyor. Öte yandan sarı-kırmızılılarla görüştüğü iddia edilen Alman stoper Daniel Schwaab ile ilgili yalanlama geldi. Kulüpten alınan bilgilere göre yönetimin Schwaab ile hiçbir temasta bulunmadığı belirtildi. İzmir ekibi Afyon kampındaki ilk hazırlık maçında yarın saat 18.00'de Afyon Zafer Stadı'nda Eskişehirspor'la karşılaşacak.