GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
20 Ağustos 2020 Perşembe 22:13

Göztepe golcüsünü buldu

Üç golcüsü Jerome, Wilczek ve Deniz Kadah'la yollarını ayıran Göz-Göz forvete ilk takviyesini yaptı. Sarı-kırmızılılar Yunanistan'ın Aris takımında geçen sezon 31 maçta 10 gol kaydeden 31 yaşındaki Nijeryalı Brown İdeye'yi İzmir'e getirdi. Tecrübeli oyuncunun son dakika bir pürüz çıkmaması halinde yarın resmi sözleşme imzalaması bekleniyor

SONKALEİZMİR-Golcüler Kamil Wilczek, Jerome ve Deniz Kadah ile yollarını ayıran Göztepe, Yunanistan'ın Aris takımından Nijeryalı Brown İdeye ile prensipte anlaşarak forvete ilk takviyesini gerçekleştirdi. Bugün İzmir'e gelen 31 yaşındaki futbolcunun son dakika püzüzü çıkmaması halinde yarın resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Geçen sezon Yunanistan Süper Lig'de Aris formasıyla 31 resmi müsabayaka çıkan İdeye rakip filelere 10 gol gönderdi. İsviçre'de Neuchatel Xamax, Fransa'da Sochaux, Ukrayna'da Dynamo Kiev, İngiltere'de West Bromwich, İspanya'da Malaga ve Yunanistan'da Olympiakos formaları da giyen İdeye 2017'de Çin'de Tianjin Teda'da da kısa bir süre top koşturdu. Son olarak Aris'te ter döken İdeye ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi. 
Göz-Göz transferde şu ana kadar Hatayspor'dan Kubilay Sönmez, Kocaelispor'dan Burak Süleyman'la anlaşırken, Beto, Castro, Reis, Serdar Gürler, Kamil Wilczek, Jerome, Deniz Kadah, Hüseyin Bulut, Kerem Atakan, Borges ve Samed Ali ile yollarını ayırmıştı.