GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
11 Mayıs 2019 Cumartesi 15:30

Göztepe'den şanssız mağlubiyet

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde Göztepe konuk ettiği lider Beşiktaş'a 25-21 mağlup oldu. Çekişmeli geçen mücadelenin ilk dakikalarında direklere takılan Göz-Göz son bölümlerde rakibine direnemedi

SONKALE-Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Göztepe, kritik önem taşıyan maçta evinde lider Beşiktaş'a şanssız bir şekilde boyun eğdi. Celal Atik Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın ilk 7 dakikası 2-2'lik eşitlikle geçilirken, bu sürede Göz-Göz iki kez direklere takıldı. Çekişmeli geçen mücadelenin 12. dakikası da 5-5'lik skorla geride kalırken, Beşiktaş Moğaz oyuna ağırlığını koyarak devreyi 11-8 üstün bitirdi.  İkinci devre da karşılıklı gollerle başlarken, 35. dakikada 11-13 ile İstanbul ekibinin üstünlüğü vardı.  
HARUN FIRSATLARI KAÇIRDI
Sarı-kırmızılılar tempoyu artırmaya çalışsa da Beşiktaş Mogaz aradaki farkı korumayı başardı ve 42. dakika 14-17 Beşiktaş üstünlüğüyle geçildi. Göztepe'nin iyi mücadele etmeye başladığı dakikalarda tansiyon yükseldi. Uçan Adamlar üst üste yakalamış olduğu hücumları değerlendiremezken, maçın son 10 dakikasına 17-20 konuk ekip önde girdi. Bu dakikalarda Göztepe'de Harun Hacıoğlu üst üste bulduğu iki pozisyonu da değerlendiremedi. Beşiktaş Mogaz'da Nemanje Pribak, takımının eksik olduğu dakikaları iyi yönetti ve süreyi takımı lehine iyi kullandı. Maçın sonuna kadar skor üstünlüğünü koruyan Beşiktaş Mogaz 21-25 kazandı.