GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
2 Haziran 2022 Perşembe 00:10

Göztepe'de büyük operasyon!

Süper Lig'den düşen Göztepe'de fatura ağır oldu. Şimdiye kadar kulübü devredemeyen Başkan Mehmet Sepil'in yardımcı antrenörlerden, malzemecilere, kulüp idarecilerinden scout ekibine kadar birçok isimle yolları ayırdığı öğrenildi. Bu isimler arasında transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Aktuğ Sönmez, Sportif Direktör İlhan Şahin ve oyuncu izleme antrenörü Mustafa Fedai'nin de yer aldığı bildirildi.

SONKALEİZMİR-Üst üste 5 sezon yer aldığı Süper Lig'e 7-1'lik Rizespor ve 7-0'lık Adana Demir hezimetleriye veda eden Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, giyotini indirdi.

Sezon bitmeden birçok firma ile devir konusunda görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Başkan Sepil'in yıllardır birlikte çalıştığı yardımcı antrenörlerden, malzemecilere, scout ekibinden oyuncu izleme antrenörleri ve idarecilere kadar birçok isimle yollarını ayırdığı öğrenildi.

Gönderilen isimler arasında transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Aktuğ Sönmez, sportif direktör İlhan Şahin, oyuncu izleme antrenörü Mustafa Fedai'nin de yer aldığı öğrenildi. Antrenörlerden Yolların ayrıldığı antrenör Birtan Güner'in Hatayspor ile söz kestiği belirtildi. Sarı-kırmızılı kulüpte yeni yapılanma ile ilgili önümüzdeki günlerde resmi açıklamaların yapılacağı gelen haberler arasında.