GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
10 Haziran 2019 Pazartesi 12:45

Göztepe'de büyük kıyım

Teknik direktör Tamer Tuna, ligde son 5 haftada özveriyle mücadele edip Göztepe'nin kümede kalmasına katkı sağlayan isimlerin dışındaki tüm oyuncuların gönderilmesini istedi. Tayfur, Kadu, Traore, Lumor, Gouffran, Ghilas ve Grillo'nun ardından Hakan Çinemre, Borges ile Ngando'ya da yol göründü. Yasin Öztekin de yol ayrımında
Abdullah ÇELEBİ/SONKALE-Göztepe, Süper Lig'de sıkıntılı geçen sezonun ardından geniş çaplı bir yapılanmaya gidiyor. Sözleşmesi sona eren Tayfur Bingöl ile vedalaşan, Kadu, Gouffran, Lumor Agbenyenu ve Traore'ye kendileriyle devam edilmeyeceğini bildiren sarı-kırmızılılarda gidecekler listesi giderek uzuyor. Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmayı planlayan teknik direktör Tamer Tuna'nın sözleşmesi süren isimlerden Arjantinli stoper Grillo ve Cezayirli forvet Nabil Ghilas'ın ardından Fransız Axel Ngando ile Kosta Rikalı Celso Borges'in de biletini kestiği öğrenildi.
8-10 TRANSFER YAPILACAK 
Yasin Öztekin'in de kendisiyle ilgili teklifleri değerlendireceği ve yüksek ihtimalle yeni sezonda takımda olmayacağı belirtildi. Hakan Çinemre, Atakan Kesgin gibi isimler de kiralık olarak gönderileceği gelen bilgiler arasında. Teknik direktör Tamer Tuna'nın ligde son 5 haftada özveriyle mücadele ederek takmın ligde kalmasına katkı sağlayan isimler dışındaki tüm futbolcuların gönderilmesini istediği ifade edildi. Cameron Jerome'nin kalmasını isteyen Tuna'nın 2 stoper, sağ ve sol bek, orta saha, kanatlar ve forvete takviye istediği ifade edildi.