GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
31 Ağustos 2019 Cumartesi 21:13

Göztepe'de Tuna neşteri vurdu

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Denizlispor maçı öncesi kadroda büyük değişime gitti. Tuna, geçen hafta Beşiktaş maçının 11'inde yer alan 5 ismi değiştirdi. Borges kadroya bile giremedi

Süper Lig'e Antalya ve Beşiktaş'a yenigileri ile baylayan Göztepe'de Teknik Direktör Tamer Tuna, Denizlispor karşısına büyük rotasyonla çıktı. Stoperde Sanneh'in yerine Reis'i oynatan, sol bekte de Leo'yu kızağa çekip Berkan'a şans veren Tuna, orta sahada da değişikliklere gitti. Başakşehir'den alınan yeni transfer Soner Aydoğdu'ya ilk 11'de şans veren Tuna, Deniz'i yedek oturttu. Borges'in yerine de Alpaslan görev yaptı.  Yasin'in yerine Halil oynadı. 
BORGES GÖZDEN ÇIKARILDI
Takımda gözden çıkarılan Kosta Rikalı Borges, 21 kişilik kafilede kendisine yer bulamadı. Göztepe son olarak Medipol Başakşehir'den Brezilyalı orta saha Marcio Mossoro ile anlaştı.
DENİZLİSPOR'DA DEĞİŞİKLİK YOK
Galatasaray ve Antalyaspor galibiyetleriyle 9 yıl sonra döndüğü Süper Lig'e çok iyi başlayan Denizlispor'da ise Teknik Direktör Yücel İldiz, on biri değiştirmedi. Yeşil-siyahlılarda orta saha oyuncusu Mbamba sakatlığı yüzünden İzmir'e getirilmezken, Denizlispor'un Alanyaspor'dan 1 kiralık olarak renklerine bağladığı Isaac Sackey de kadroda yoktu.
BORNOVA TIKLIM TIKLIM
Göztepeli ve Denizlisporlu futbolseverler Ege derbisinde Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nı tıklım tıklım doldurdu. Yaklaşık 8 bin Göztepeli taraftar takımlarına büyük destek verirken, 500'e yakın Denizlispor sevdalısı da kale arkasını doldurdu. Göztepeli ve Denizlisporlular maçtan önce oyuncuları teker teker tribünlere davet edip, sevgi gösterilerinde bulundu. 
DOSTLUK RÜZGARLARI 
Maç öncesi Denizlisporlu taraftarlar Göz-Göz Göztepe tezahüratı yaparken dostluk rüzgarları esti. Göztepeliler 'Hoşgeldiniz' tezahüratına yeşil siyahlılar 'Göztepe kardeşimizdir' diyerek karşılık verdi.