GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
23 Ağustos 2019 Cuma 23:00

Göztepe'de Tuna'dan 3-0 mesajı

Teknik direktör Tamer Tuna, Beşiktaş karşısındaki farklı mağlubiyet sonrası, "Geçen seneden kalan değiştirmek istediğim bir hafızamız var. İstediklerimizi gerçekleştiremediğimiz için çok üzgünüm. Hücumda da çok eksiğiz" dedi

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, 3-0'lık Beşiktaş yenilgisi sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Maç öncesi hafta boyunca Beşiktaş'ı çalıştıklarını dile getiren Tuna, "Gerçekleştirmek istediklerimizi yapamamak. Özellikle bu kadar boş alan bırakan Beşiktaş'a karşı. Borges'i oynatmamızın nedeni kaptığımız toplarla rahat atağa çıkabilmekti. 45 artıda yediğimiz gol olumsuz etkiledi. İkinci yarıda taktik değişikliklerle farklı bir noktaya geldik. İkinci gol de kendi hatamızdan kaynaklandı. Geçen yıldan kalan bir hafıza var bizde. Oyuna bağlı bir hafıza. Göreve geldiğimden beri değiştirmek istediğim. Oyuncuyu bu açıdan değiştiremiyoruz. Beşiktaş taraftarıyla kazandı. Bu oyuna karşı yapamadıklarımız nedeniyle üzülüyorum" dedi.
HÜCUMDA EKSİĞİZ 
Hücum hattında eksiklerin bulunduğunu dile getiren genç çalıştırıcı, "Bu tespit ettiğimiz konuların başında geliyordu. Geçen sene de yaşadık bu tecrübeyi. Takımımın iyi yönleri var. Ancak özeleştiri yapmak gerekirse bu yönümüz kötü. Bunu geliştirip değiştireceğim. Oyuncuyu değiştiremediğimizde bazen dizilişlerle ve ligin gerçekleriyle oynayarak yapacağız bunu. Bu şekilde başarılı olacağız" diye konuştu.