GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
13 Haziran 2020 Cumartesi 13:13

Göztepe'de Palut hayal kırıklığı yaşıyor... ''BU KADARINI BEKLEMİYORDUM''

Koronavirüs nedeniyle 87 gün aradan sonra başlayan Süper Lig'e Trabzonspor yenilgisiyle başlayan Göztepe'de teknik direktör İlhan Palut, büyük hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Bu kadarını beklemiyordum" diyen genç teknik adam, "Üst düzelde olmayacağımızı öngörsek de bu kadar kötü bir oyun bizi şaşırttı. Ders çıkarmamız gerek" dedi

Teknik direktör İlhan Palut, takımının sergilediği futboldan memnun kalmadı. Lige verilen arada takımların ideal seviyede olamayacağını vurgulayan genç teknik adam, "Üst düzeyde olamayacağımızı öngörsek de bu kadar kötü bir oyun başlangıcı beklemiyorduk. Rakibimiz 11 kişi oynadığı süre boyunca çok fazla pozisyon buldu. Bunlardan sadece birinin gol olması bize oyuna tutunma umudu verdi" diye konuştu. İkinci yarıda ise topa sahip olduklarını belirten İlhan Palut, Trabzonspor'un istekli göründüğünü ve daha iyi savunma yaptığını dile getirdi.
HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM

Bireysel hatalardan yakınan İlhan Palut, "Sahadaki isteksiz görüntümüz eksik olmasına rağmen rakibimize cesaret verdi. Takımımın sahadaki görüntüsü herkesle beraber beni de büyük hayal kırıklığına uğrattı. Bu maç artık geride kaldı. Şu an yapmamız gereken; Süper Lig'de mücadele etmeden, saha içinde istekli bir görüntü çizmeden maç kazanmanın mümkün olmadığının farkına varmak. Bundan dersler çıkaracağız" yorumunu yaptı. Göztepe önümüzdeki hafta alt sıralardan kurtulmaya çalışan BtcTurk Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. İzmir temsilcisinde golcü Jerome ise cezalı duruma düştü.

14 HAZİRAN STATTA KUTLANACAK

Göztepe geleneksel hale getirdiği 14 Haziran kuruluş yıl dönümünü yarın kutlayacak. Koronavirüs salgınına alınan tedbirler nedeniyle kutlama bu yıl temsili olarak Gürsel Aksel Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Her 14 Haziran'da sahilde yakılan meşaleler ile tüm İzmir'i aydınlatarak gerçekleştirilen görsel şölen sadece sembolik olarak yapılacak. Gürsel Aksel Stadyumu'ndaki yıl dönümü kutlamasında saatler 22.00'yi gösterdiğinde ilk meşaleyi tüm sağlık çalışanlarını temsilen Göztepeli sağlık çalışanları yakacak ve bu yıl meşaleler aynı zamanda tüm sağlık çalışanlarına bir teşekkür olarak da yanacak. Stattaki kutlama yarın 21.30-22.10 saatleri arasında kulubün YouTube kanalından canlı olarak takip edilebilecek.