GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
18 Ağustos 2020 Salı 13:18

Göztepe'de Borges şoku... Oynamadan 1 yıl ödeme alabilir!

Göztepe'de Kosta Rikalı oyuncu Celso Borges, kulübe yolladığı ihtarname ile sözleşmesini tek taraflı feshetti. Borges'in kalan 1 yıllık sözleşme bedelini tazminat olarak talep ettiği öğrenilirken, kulüpten yapılan açıklamada hukuki yollara başvurulacağı belirtildi

SONKALEİZMİR-Sezonun sona ermesiyle kaleci Beto, Castro, Jerome, Serdar Gürler, Deniz Kadah ve Wilczek'le yollarını ayıran Göztepe'de flaş bir ayrılık daha yaşandı. Sarı-kırmızılıların 2 sezon önce İspanya'nın Deportivo takımından transfer ettiği Kosta Rikalı orta saha oyuncusu Celso Borges sözleşmesini tek taraflı feshederek kulüpten ayrıldı. 
Sarı-kırmızılı yönetim ayrılığın ardından şu açıklamayı yaptı: Oyuncumuz Celso Borges kulübümüze yolladığı ihtarname ile sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini tarafımıza bildirmiştir.
Oyuncunun 2019-20 sezonuna dair tüm ödemeleri yapılmış olup kulübümüzün bu haksız fesih karşısında hukuki haklarını arayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız."
Borges Göztepe formasıyla son iki sezonda 66 maça çıkarken 3 gol kaydetti
Göz-Göz'de sezon sürerken Fransız sol bek Leo Schwechlen de alacaklarının ödenmediğini gerekçe göstererek sözleşmesini feshetmişti.