GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
16 Mayıs 2024 Perşembe 11:11

Gökhan Özen'den seks diyeti açıklaması!

"Seks diyeti yaptım" açıklamasıyla gündem olan şarkıcı Gökhan Özen "Bir seks diyeti dedim ortalık karışmış. Konuyu tekrar açıklıyorum" dedi.

'Aramazsan Arama', 'Tabir-i Caizse', 'Dayanamam', 'Budala' ve 'Duman Gözlüm' gibi şarkılarla bir döneme damga vuran Gökhan Özen, yedi yıl Amerika'da gözlerden uzak bir hayat sürdükten sonra geçen aylarda Türkiye'ye dönmüştü.

Yüzündeki değişimle çok konuşulan şarkıcı, verdiği son röportajda seks diyetine girdiğini söylemişti. 
"Çapkındım. Belli bir noktadan sonra hiç çapkın olmadığımı gördüm. Hatta bu yedi sene içerisinde iki kere seks diyeti yaptım" diyen Gökhan Özen, bu diyetlerden birinin aylarca birinin de bir yıldan fazla sürdüğünü söylemişti.

"İKİ SEBEBİ VAR"
Bu sözleri sosyal medyada gündem olunca şarkıcı açıklama yaptı. Gökhan Özen şu ifadeleri kullandı:

"Bir seks diyeti dedim baktım ortalık karışmış. Beni izleyen, beni takip eden belki de örnek olan genç arkadaşlarım için konuyu tekrardan açıklıyorum. Çapkındım son yıllarda çapkın değilim. O kadar çapkın değilim ki Amerika gibi Los Angeles gibi bir yerde senenin 10 ayı herkesin mayolarla bikinilerle dolaştığı bir ortamda kendi kararımla seks hayatıma ara verdim yani bir seks diyeti yaptım. Bunu yapmamda iki sebebim vardı. Birincisi nefsime hakim olmak. Dediğim gibi ortam ütopik bir ortam sağlıklı bir insan olarak da aklımız her şeye kayabiliyor. Ben de istedim ki böyle bir ortamda arzularıma isteklerime hakim olmak.

"NBA STARLARI DA YAPIYOR"
İkincisi de motivasyonumu enerjimi belki uykumu, duygumu, vaktimi bu tarz şeylere değil de işlerime kanalize edersem daha başarılı olacağımı hissettim. Bunu yapan NBA starları olduğunu da öğrendim. Ama bu sürekli yapılacak bir şey değil."