GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güvenlik
18 Mayıs 2019 Cumartesi 09:33

Gaspçıdan dişleriyle kurtuldu

İzmir' in Urla İlçesi' nde Kuyumculuk yapan kadın ve kocasına, evlerine girerken biri kadın  iki kişi tabanca ve bıçakla gasp teşebbüsünde bulundu. Kuyumcu M.A.E., kendisine silah çeken erkek şüphelinin parmağını ısırdı, dişi kırıldı. 

Bahri KARATAŞ/SONKALE-Olay Hacıisa Mahallesi Cirmantepe mevkiinde meydana geldi. İlçe merkezinde Bülent Baratalı Bulvarı üzerinde ailece kuyumcu dükkanı işleten M.A.E.,dükkanı kapatıp, eşi E. A., ile birlikte Cirmantepe mevkiinde bulunan evlerine yürüyerek gitti. Çift evlerine girerken, kendilerini takip eden biri kadın iki kişi su istedi. Erkek olan gaspçı tabancasını çıkartıp, M.A.E' ye doğru doğrulttu ve eşi E.A.' nın omuzunda para ve altın olduğunu düşündüğü çantasını vermesini istedi.

KAMERALAR İNCELENİYOR

M.A.E., kendisine silah çeken erkek şüphelinin parmağını ısırdı, dişi kırıldı. Şüpheli erkek gaspçı, kendisine direnen M.A E..' nin başına silahın kabzasıyla defalarca  başına vurdu.Kadın şüphelide,E.A.,' ya bıçak çekip,omuzunda  çantayı almaya çalıştı.Kuyumcu karı kocanın bağırıp yardım istemesi üzerine panikleyen gaspçılar ayrı yerlere kaçıp izlerini kaybetti. Gaspçıların E.A.' nın içinde para ve altın olduğunu düşündüğü çantanın da içinde bir şey olmadığı ortaya  çıktı. Karı koca kuyumcular, şüphelilerden şikayetçi oldu.Polis,çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldığı,olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.