GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
9 Şubat 2020 Pazar 14:35

Flaş gelişme... Göztepe-Rizespor maçı ertelendi!

Futbol Federasyonu, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarınki Göztepe-Çaykur Rizespor maçının ertelendiğini açıkladı. Karadeniz ekibi, yoğun kar yağışı nedeniyle Trabzon Havalimanı'ında mahsur kalmış ve İzmir'e gelemediği için Federasyon'a erteleme başvurusunda bulunmuştu

SONKALEİZMİR-Süper Lig'de 21. hafta maç takvimine göre yarın Gürsel Aksel Stadı'nda saat 20.00'de oynanacağı açıklanan Göztepe-Rizespor maçı öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Maç için İzmir'e gelmeye çalışan Karadeniz ekibi olumsuz hava koşulları nedeniyle Trabzon Havalimanı'ında mahsur kaldı. Yoğun kar yağışı nedeniyle mağdur olan Rizespor'da yöneticilerin Futbol Federasyonu ve Göztepeli kurmaylarla temasa geçerek karşılaşmanın ertenlenmesini istedi. Son olarak bugün saat 16.30'daki Trabzon-İzmir seferi de kar yağışı nedeniyle gerçekleşmezken, Futbol Federasyonu maçın ertelendiğini duyurdu.

TFF'den ertelenen maçlarla ilgili şu açıklama yapıldı: Süper Lig'in 21. Haftasında 10 Şubat Pazartesi günü oynanması planlanan Göztepe-Çaykur Rizespor müsabakası, tüm hafta sonu boyunca ülkenin Kuzey ve Doğu bölgelerini etkisi altına alan olumsuz hava şartlarından dolayı Trabzon ve çevre havalimanlarındaki uçuşların iptal olması, Çaykur Rizespor kafilesinin de İzmir'e ulaşamaması nedeniyle ertelendi. Karşılaşmanın oynanacağı tarih Futbol Federasyonu tarafından daha sonra kamuoyuna duyurulacak.

Ayrıca yine olumsuz hava koşulları nedeniyle TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de hafta sonu oynanması gereken ve ileri bir tarihe ertelenen karşılaşmalar şöyle:

TFF 1. Lig

Giresunspor - İstanbulspor

TFF 2. Lig

Hekimoğlu Trabzon - GMG Kırklarelispor
Gümüşhanespor - Başkent Akademi FK

TFF 3. Lig

Yomraspor - Serik Belediyespor
Fatsa Belediyespor - Kozan Spor FK
Pazarspor - Malatya Yeşilyurt Belediyespor
Artvin Hopaspor - Sultanbeyli Belediye Spor
Kızılcabölükspor - 52 Orduspor FK